Fynda på Lindälvs årliga julmarknad

Den 12 december kl 11-13 är det åter dags för julmarknad i café Olga på Elof Lindälvs gymnasium. Marknaden är öppen för allmänheten.

Det är elever i årkurs 1 från Handel- och administrationsprogrammet och Lärlingsprogrammet som ställer ut på årets julmarknad. Bland annat kommer eleverna att göra sina egna "julkit" som finns till försäljning. 

- Ett julkit kan till exempel vara en skål fylld med godis, ljus eller bakelser. Eleverna kommer också att sälja saker som de har gjort själva, säger Linn Karlsson, en av de elever som är med och arrangerar julmarknaden. 

UF-företag medverkar

Även några av skolans UF-företag kommer att visa upp och sälja sina produkter. UF-eleverna som går i årskurs 3 representerar både Handel- och administrationsprogrammet och Gymnasiesärskolan. Totalt medverkar 15 UF-företag på marknaden i december. 

- Julmarknaden är ett mysigt evenemang som arrangeras av eleverna varje år. Genom marknaden skaffar sig eleverna en bra erfarenhet av att sälja och marknadsföra sina produkter för första gången, säger Linn. 

Julmarknaden är öppen för allmänheten och arrangeras i café Olga på Elof Lindälvs gymnasium den 12 december kl 11-13. Varmt välkomna!