Öppet hus

Ska du börja på gymnasiet hösten 2019? Varmt välkommen till Öppet hus på Elof Lindälvs gymnasium torsdagen den 17 januari 2019.

Öppet hus brukar vara mycket välbesökt och alla besökare får, under några timmar, ta del av skolans aktiviteter, framförda av elever och personal.

Alla utbildningar har informationsstationer i skolornas uppehållsytor och på programmens hemvister får du djupare information om innehåll och hur man arbetar. Skolans UF-företag (Ung företagsamhet) ger smakprov på sin verksamhet och mycket, mycket mer.

Studiehandledare på Introduktionsprogrammens språkinriktning kommer att kunna hjälpa till att tolka på persiska och arabiska för de elever och föräldrar som behöver stöd i språket.

Du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka oss under en vanlig skoldag. Kontakta i så fall arbetslagsledaren för det program som intresserar dig eller skicka ett mail till elof@kungsbacka.se

Lägg till i kalender:
kl. 17:00-19:00