Restaurang Lindälv - 23 februari (v8)

Restaurang Lindälv har vinteruppehåll och öppnar åter igen torsdagen den 28/2. Bokningstelefonen öppnar tisdag 6/2 klockan 09:30.

Restaurang Lindälv är den perfekta restaurangen för dig, som vill äta lunch med goda vänner eller avnjuta en affärslunch i en lugn och avkopplande miljö. Hos oss möts du av gymnasieelever som under sin utbildning lagar och serverar maten.

Restaurangerna som våra elever driver tar vinteruppehåll och vi kommer att ha stängt då eleverna har andra aktiviteter.

Vi öppnar åter igen V.8 då vår bricklunchrestaurang Elofs Hörna öppnar onsdagen den 20/2 och A´la carterestaurangen Restaurang Lindälv torsdagen den 28/2

Bokningstelefonen gör också uppehåll och vi tar åter igen emot bordsbokningar från och med tisdagen den 6/2

Bokningstelefonen 0300-833533 är från och med 6/2 öppen tisdag-fredag mellan 09:30-10:30 (V.9,10 och 11 endast ons-fre)

Vi önskar våra gäster välkomna igen till våren!