Cisco Local Academy

Vi har ett nära samarbete med Cisco. Det betyder att vi uppfyller stränga krav på examination, utrustning och utbildning inom området nätverk. Vi har ett nära samarbete med Cisco. Det betyder att vi uppfyller stränga krav på examination, utrustning och utbildning inom området nätverk.

På Teknikprogrammet har du möjlighet att läsa den internationella Cisco-kursen och även få ett CNAP-certifikat (Cisco Network Academy Programme). Detta certifikat är giltigt i hela världen, och med det kan du enkelt söka jobb både i Sverige och utomlands. Företagen vet att du behärskar nätverk både teoretiskt och praktiskt. Ciscos hemsida har egen jobbförmedling.

Det ingår många laborativa moment i kursen. Dessa sker på en modern utrustning från Cisco. Kursen är webbaserad, interaktiv med både bild och ljud. Den uppdateras ständigt med aktuellt material. Inom datorvärlden blir inget gammalt!

Kursen är gratis och ingår i ordinarie utbildningen på Teknikprogrammet. Den regionala akademin är Halmstad Högskola, som har flera kurser och program inom områdena nätverk, programmering och webbteknik. Du kan tillgodoräkna dig högskolepoäng om du har läst CNAP